Lösningen på min spruckna iphone

Lösningen på min spruckna iphone

God morgon, god morgon! En ny härlig vecka och jag tänkte starta den på bästa tänkbara sätt, genom att skriva ett inlägg till er. Idag tänkte jag prata om något ni säkerligen kan relatera till, en sprucken mobilskärm. Dessutom kommer jag prata lite om företaget jag vände mig till för att laga min iphone i Örebro, vilket är företaget Phone Center.

På min fritid spenderar jag mycket tid med att fotografera, det är en hobby som jag har intresserat mig mer och mer för på senare tid. När jag har en vision för en bild ger jag mig inte förrän jag har tagit den typen av bild, oavsett vad det innebär. Den här hobbyn gör att jag spenderar mycket tid både inomhus och utomhus, dessutom gör det att jag rör mig mycket i olika miljöer. Det var faktiskt på så sätt jag lyckades tappa min mobil så att skärmen sprack, jag skulle ta en bild som gjorde att jag stod i en ställning som jag inte vanligtvis gör. Jag kände hur min mobil trillade ut fickan, kort därefter hörde jag hur det sprack. När jag tog upp mobilen såg jag hur hela skärmen var sprucken, jag kunde knappt se för alla sprickor. Det är anledningen till att jag vände mig till Phone Center, jag hittade dem när jag letade efter ett företag som jag kunde vända mig till för att laga min iphone i Örebro. Det som jag verkligen gillade med det här företaget var att de var väldigt snabba med allt de gjorde, jag kunde lämna in min mobil bara dagen efter och själva lagningen av skärmen gick också väldigt fort. Det hela gjorde att jag snabbt därefter hade en hel mobil igen, vilket jag var väldigt tacksam för. I framtiden kommer jag definitivt vara mer försiktig med min mobil när jag är ute och fotar, men om jag mot förmodan skulle behöva laga min iphone i Örebro igen kommer jag garanterat vända mig till Phone Center igen.


Kommentarer är stängda.