Syrran fixar fransarna

Syrran fixar fransarna

Ja då var vi här igen, ännu ett blogginlägg men den här gången tänkte jag faktiskt inte bara prata om foto och bild. Givetvis blir det lite av den varan också. Men vi börjar i en helt annan ände och det med en fransförlängning åt min syster, som ni kanske märker så ger jag mig in på väldigt djupt vatten nu när jag ska prata om fransförlängning. Därför ska jag försöka fatta mig så kort som möjligt för att sedan kunna gå över till ett ämne jag behärskar. Hursomhelst så är det som att jag håller på att bygga upp ett portfolio för mina bilder och jag tänker att jag ska använda min syster lite som modell. Hon besitter också en del kunskaper inom fotografering och bildbehandling så det känns väldigt tryggt. Givetvis kom hon med ett krav och det var att jag skulle ge henne en fransförlängning inför att vi skulle ta kort. Så hon sitter just i detta nu någonstans i Falkenberg och fixar i ordning sina fransar. Det tar ett väldigt bra tag, jag har suttit på ett café i Falkenberg i snart en timme och börjar fundera på om hon inte tog mitt bankkort på en shoppingrunda också. Så fort hon är klar ska vi åka ut och fota lite vid havet, jag tror det kommer bli en sjukt bra kvällssol som kommer höja bildernas kvalitet avsevärt mycket. Anledningen till att jag ska bygga upp ett portfolio är för att jag vill satsa lite mer på en karriär som fotograf och som ni kanske förstår så måste man ha något att visa upp för att få jobben. Har syrran tur så kanske hon får något jobb som modell också, det vet man aldrig. Jag ska försöka att publicera några bilder här på bloggen, beroende på vilken kvalitet det blir. Men tills dess får ni har det gött!


Kommentarer är stängda.