Jag är stolt över mina naglar

Jag är stolt över mina naglar

Hej på er alla härliga läsare och varmt välkomna in till det här inlägget och jag hoppas att ni mår bra. Händer det något roligt idag? Jodå, för egen del händer det något riktigt roligt om en timme, för då ska jag iväg till en salong för att göra iordning mina naglar i Borlänge. Ni kan kolla in några grymma bilder på Instagram senare! Jag vet inte om ni har hört talas om Nails By Lissel förut? En del av er har säkert det, andra inte, hur som helst så är det här en salong där man kan få hjälp med att göra iordning sina naglar i Borlänge. Jag har varit där några gånger och jag är superbelåten. Det är därför som jag väljer att gå tillbaka till just Nails By Lissel och inte till något annat företag, för har man hittat en sådan här bra salong som erbjuder grymt bra hjälp inom naglar i Borlänge finns det ingen anledning att byta. Vill du få lika tjusiga naglar som jag så beställ i så fall tid till Nails By Lissel. Jag vet inte vad du är mest intresserad av, det går ju att få hjälp med så mycket som har med naglar i Borlänge att göra av det här företaget, såsom nagelförlängning, nagelförstärkning, gellack med mera. Men du hittar säkert “din grej” när du går till Nails By Lissel. Det är väldigt bra att det finns pålitliga och seriösa företag i en bransch där det tyvärr förkommer en del som det finns både ett och annat att säga om som tyvärr inte är positivt. Louise som äger Nails By Lissel är mycket mån om alla sina kunder och när hon utför någon behandling gör hon det i enlighet med branschens riktlinjer och med kundens bästa i fokus hela tiden.  


Kommentarer är stängda.