J.L friskvård

J.L friskvård

Jag jobbar som fotograf och brukar skriva en del om fotografering, men inte idag! Jag måste bara få säga att jag är så glad över att ägaren till J.L friskvård, Jhenny Larsson, alldeles nyligen har gift sig! Nu önskar jag henne all lycka som äkta fru, och givetvis önskar jag henne all välgång också med hennes företag dit alla ni som är intresserade av att få massage eller friskvårdsmassage i Krokom kan bege er. 

 

Jag har riktigt mina föraningar om att det här företaget är på gång att bli en riktigt succé. Jag har redan hört om flera personer som har bokat in behandlingar i massage eller friskvårdsmassage i Krokom på det här företaget, och jag själv har redan varit där flera gånger och är mycket nöjd. Jhenny är en professionell behandlare som använder laser som har varit verkningsfullt mot min stela skuldra, men Jhenny är också en tjej med både stor ödmjukhet och respekt. Jag har haft stor nytta av att gå på denna massage, men även ni som inte har problem med värk skulle förmodligen tycka om att få en avkopplande och välgörande behandling i massage. Det finns studier som visar att massage är bra, forskningen har visat att det frigörs hormoner i kroppen vid beröring som får oss att slappna av och bli lugna och trygga. Därför är massage verkligen friskvård i allra högsta grad, så jag föreslår att ni ger er själva en sådan här friskvårdsmassage i Krokom i present. Det är alla mina kära läsare värda! Ni som vill få reda på mer ska bara ta och höra av er till Jhenny Larsson på J.L Friskvård, och mer information kan ni även få om ni går in på J.L friskvårds hemsida!  

 


Kommentarer är stängda.