Sparar tid inför fotograferingar

Sparar tid inför fotograferingar

God eftermiddag på dig, det gläder mig otroligt mycket att du har klickat in på min blogg för att läsa ett inlägg. I dagens inlägg tänkte jag berätta om företaget Sara Pakkala, det är dit jag går för att fixa mina fransar i Piteå. Om någon av er vill veta mer om företaget eller deras tjänster kan ni få mer information här, men läs gärna färdigt mitt inlägg först.

Ända sedan jag var liten har jag älskat att stå framför kameran, det känns även väldigt naturligt för mig. Den känslan av att vara stel som folk berättar om har jag aldrig känt, utan jag har snarare alltid känt mig bekväm med det. Det är även helt perfekt att min pojkvän är hobbyfotograf, vi spenderar ofta fritiden med att fotografera. Eftersom jag står framför kameran så mycket brukar jag fixa mig väldigt ofta, för om jag inte sminkar mig gillar jag inte alls det jag ser på bilden sedan. Med tanke på att vi fotar så ofta blir det väldigt mycket av och på med smink, vilket senare har fått mig att fundera på permanent smink och fransar. Det gjorde att jag för några veckor sedan hittade Sara Pakkala, vilket idag är företaget jag vänder mig till för att fixa mina fransar i Piteå. Varje gång jag har fixat mina fransar där har jag blivit nöjd, så nöjd har jag aldrig varit med mina fransar tidigare. Det är även väldigt skönt att alltid ha fina fransar, det gör att jag slipper lägga ner jättemycket tid på smink när jag och min pojkvän får feeling för att fotografera.  Jag älskar även företaget i sig, man blir alltid trevligt bemött. För att avsluta det här inlägget vill jag starkt rekommendera det här företaget till er som vill fixa era fransar i Piteå. 


Kommentarer är stängda.